Shakes és Fidget - Útmutatók és érdekességek
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Hétvégi eventek

Ezen a hétvégén  Epikus event lesz!

FELVÉTEL VAN | További infó a ' Hírek ' menüpontban!

Különféle érdekességek az S&F-en:

Fejlesztés alatt!

 
Zene
 
Útmutató kezdőknek

Ez egy olyan fórum fül, ahol neked / nektek szeretnénk segíteni, akár kezdő vagy akár nem. Státuszpontok, és felszerelések lesznek -e fórum részen.

Kezdők mindenképpen nézzék végig, mert fog segíteni.

 

HARCOS:

- A Harcos karakterek kemények és szívósak. Ha jól vannak képezve, akár verhetetlenek is, fontos szerepeket játszik például Céhes kazamata-ában.

Azonban, ha rosszul van húzva a karakter, hiába van 400as szinten, nem fog érni semmit, maximum arra jó, hogy naponta fel jössz vele Fogadózni és alább is hagyod a dolgokat.

- A Harcos karaktereknél nagyon fontos az "Erő" státuszpontot húzni, mivel ezek amolyan közel harcosok, ahová elengethetetlen  a nyers erő.

Minél magasabb az Erő státuszpontod, annál nagyobb az átlag és a krit sebzésed. Persze ez a kardodtól is függ.

- Ugyan a Harcos mit ér Életerő nélkül? Semmit. Igaz kemény és masszív páncélzata jobban megvédi őt mint egy mágust, de ez sem védi örökké. Cuccokból maximum 1 legyen ami Kitartás, a többi csak Erő. Persze, ha különleges ( epic ) cucc van a bírtokodban, akkor azt vedd fel!

- A Harcos karaktereknek is jól jön olykor egy-egy nagyobb krit csapás. Minnél nagyobb a krited, annál nagyobbat ( az erőd 2x esét vered rá ). Ez kazamatáknál és céh waroknál nagyon sokat számít, és egyébként is, nagyon jól jöhet még.

Szóval amit harcosoknak kell húzni az : Erő, Kitartás, Szerencse. Én általában úgy pakolom a státuszpontokat, hogy Erőre pakolok 3-at, Kitartásra 2-őt, Szerencsére 1-et.

Kép:   

 

MÁGUS:

- A Mágus karakterek kemények, de nem szívósak. Csak Mágus társaikkal erősek, de ott is csak akkor veheti fel egymással a két Mágus a harcot, ha az egyiknek nagyobb az Értelme, mint a másiknak.

Egyenlő Értelem státuszpontnak köszönhetően ugyan akkorákat sebezenek egymásra a mágusok, és csak az nyer akinek kevesebb az életpontja, vagy aki elsőnek kritel egy nagyot.

- A Mágus karaktereknek elengedhetetlen az Értelem, mivel értelmesen kell bánni azzal a bottal, hogy a támadás betaláljon.:) Ez a 3 kaszt közül a "legerősebb" sebzésben, viszont hamar letudják ütni az íjászok és a harcosok akkor, ha nagyobbak, vagy egyenlő szintűek, és jól vannak húzva, mert masszív mind két kaszt, amit kihagytak a mágusból. Ha ezt benne hagyták volna a mágus kasztban, ez a karakter verhetetlen lenne.

- A mágusnak tényleg elengedhetetlen az életerő. Erős sebzésének vannak hátrányai, mert kicsi a masszívuma és a páncélja. Ezáltal kevesebb az élete a két kaszt ellen.

- A Mágusok tényleg rá vannak szorulva a kritre. Aki Mágust kezd, az próbálja meg 25% felett tartani a krit esélyét, mert sokszor az fogja kimenteni a slamasztikából.

Szóval amit a Máguson kell húzni: Értelem, Kitartás, Szerencse. Én általában úgy pakolom a státuszpontokat, hogy Értelemre pakolok 3-at, Kitartásra 2-őt, Szerencsére meg ahogy a szintem adja, ha 30% on vagyok nem húzom, akkor inkább az életre pakolok még 1-et. Viszont, ha van Epic cuccod, inkább azt pakold fel rá!

Kép:  

 

FELDERÍTŐ:

- A felderítő karakterekben tulajdonképpen megvan mind két kasztnak a tulajdonsága. A folytonos kitérései miatt, eléggé erős. Tulajdonképpen ha jól van húzva ez a karakter elverheti a mágust. Harcosnál nagyjából egyenlőek az esélyek.

- Az íjászoknak nagyon nagy Ügyesség kell hogy el tudja találni mozgó célpontját. Ügyesség nélkül ez a karakter a semmivel ér eggyet. A felderítőnek sok szerencséje lehet a krittel, ha jól van húzva az ügyessége. Páncéljának és masszívumának nem kell nagyon nagy élet, de nem árt ha van.

- A felderítő is igényel ám életerőt. Hogy megnöveljük a felderítő kasztunknak az esélyeit hogy biztosan nyerjünk Arénában, akkor jó, ha az Ügyességtől maximum 500 státuszponttal van lemaradva. A felderítő kivételes szerepeket játszik Céh kazamatánál, talán ott ő a legerősebb. Viszont a Kazamatákban is ő jeleskedik jobban. Szóval ha azt akarjuk, hogy ellenfelünk ne öljön olyan hamar le minket, az életerőt kivételesen úgy kell húzni, mint a Mágusnál.

- A felderítő is igényel ám szerencsét. Nem csak hogy a hatalmas sebzése, erős masszívuma miatt "verhetetlen", de a kitérései általában bosszantóak. Ha azt akarjuk hogy hamar leápoljuk a Kazamata szörnyünket, akkor a szerencsét mindenképpen növeljük, mert a felderítő karakter szeret kitérni, és kitérés után nagyokat krittelni. Szóval minnél nagyobb az Ügyessége és kritikája, annál nagyobbakat sebez a Kazamatákban, és ez teszi őt legyőzhetetlennél.

Szóval amint a Felderítőn kell húzni: Ügyesség, Kitartás, Szerencse. Én általában úgy pakolom a státuszpontokat, hogy Ügyességre pakolok 3-at, Kitartásra 2-őt és Szerencsére 2-őt. Cuccokban viszont nem árt egy kitartást sem rakni. A többi mind ügyesség legyen. Ha van Epic cuccod, akkor azt pakold fel rá!

Kép:

 

 


Remélem sokat segítettem a kezdőknek ezzel a kis szöveggel. 

Üdv: A szerkesztők.

 
Látogatók
Indulás: 2010-04-19
 
Naptár
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Szavazz!
Szavazz
Sokat segít neked az oldal, és szerinted is felfelé törekszik?

Igen sokat segít és folyamatosan emelkedik.
Ritkán nézek fel, de hasznos információk találhatóak rajta.
Kisebb fejlesztésekkel egész jó kis oldal, segít.
Egyáltalán nem segít, és marad a színvonal.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |